Restaurant

Dumplings (Jiaozi)

Chinese Dumplings, ook bekend als Jiaozi, zijn een culinair hoogtepunt en een populaire snack in China. Deze kleine, gevulde balletjes zijn de perfecte combinatie van knapperige pasta en sappige vulling, die samenkomen voor een explosie van smaken en texturen in elke hap. Of je nu houdt van vlees, groenten of zeevruchten, er is een Chinese Dumpling voor elke smaak!

Chinese pannenkoeken (Jian Bing)

Chinese Pannenkoeken, ook bekend als Jian Bing, zijn een populaire street food in China.
Deze heerlijke pannenkoeken worden snel gebakken op een speciaal soort grill, wat resulteert in een knapperig resultaat. In ons restaurant kun je genieten van deze veelzijdige en lekkere snack. Proef bij ons de Chinese pannenkoeken en ontdek waarom ze zo populair zijn in China!

handgemaakte noedelsoup

In ons restaurant bieden we de ultieme ervaring met onze heerlijke handgemaakte noedelsoup. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde, verse ingredienten en met de grootste zorg gekookt, onze noedelsoup is niet alleen verfrissend en smakelijk, maar ook vol van voedingswaarde. Beleef de ultieme noodlerituelen en proef onze heerlijke handgemaakte noedelsoup vandaag nog!